Általános torna

Csoportjaink:

Óvodás csoport (3-5 év)

Edzés heti két alkalommal. Két helyszínen Újbudán és Békásmegyeren. Növendékeink ezekben a csoportokban alapozzák meg tudásukat, amivel később tovább lépnek a szakági csoportjainkba. A csoportokat jelentkezési sorrend szerint töltjük fel. Ha betelt egy csoport pótjelentkezésre van már csak lehetőség. Erről a listáról üresedés esetén szintén jelentkezési sorrendben tudjuk csoportjainkba felvenni a növendékeket.

  • Óbuda (Pais Iskola): K-CS 17:00-18:00
  • Újbuda (Balance Torna Center): H-P 17:00-18:00
  • Újbuda (Balance Torna Center): K-CS 16:30-17:30
  • Újbuda (Balance Torna Center): SZ-P  16:00-17:00

 

Kisiskolás csoport (6-8 év)

Edzés heti két alkalommal. Edzéseke Újbudán tartjuk.  Akrobatikus torna, aerobik, szertorna versenyzőink ezekből a csoportokból kerülnek ki.

  • Újbuda (Balance Torna Center): H-SZ 16:30-17:30
  • Újbuda (Balance Torna Center): SZ-P 16:00- 17:00

 

Iskolás hobbi torna csoport (9-15 év)

Ebbe a csoportba olyan iskolás korú gyermekek jelentkezését várjuk, akik nem feltétlenül szeretnék a versenysportot választani, de szeretnék élvezni a mozgás, a torna és a társaság örömét.Edzés heti két alkalommal. Edzéseke Újbudán tartjuk. Csoport betelt! Pótjelentkezéshez kattintson ide!

  • Újbuda (Balance Torna Center): SZ-P 17:30-19:00

 

Jelentkezés általános torna csoportjainkba:

Sorry. This form is no longer available.

Tornáról röviden

A torna különböző jellegű és különböző szereken bemutatott gyakorlatokból álló összetett sportág, amelyet férfiak és nők egyaránt űznek, részben eltérő szereken.
A torna mai képe viszonylag lassan alakult ki. Korábban olyan – ma már furcsának ható tornamutatványok is a műsoron voltak, mint a lóugrás keresztben, a függeszkedés, a férfi buzogánygyakorlat, kéziszer-gyakorlat, kötélmászás stb. A rendszer az 1950-es évektől tekinthető befejezettnek, noha – főleg a szerek kialakításával és a gyakorlatok összeállításával és pontozásával kapcsolatban – időről időre történnek kisebb módosítások.

,

Hagyjon üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Rólunk mondták

 László Zsolt
László Zsolt

Kislányunk már alig várja a keddeket és csütörtököket, hogy újabb gyakorlatokat tanulhasson meg...

 Kis Rita
Kis Rita

Nagyon ígéretes egyesület indulásának lehetünk szemtanúi, két profi lány kezdeményezésében...