Csoportok

acro-icon4

Óvodás csoportok 3-8 éveseknek

 

Edzés heti két alkalommal. Kezdő és haladó csoportok. Két helyszínen Újbudán és Békásmegyeren.  A csoportokat jelentkezési sorrend szerint töltjük fel. Ha betelt egy csoport pótjelentkezésre van már csak lehetőség. Erről a listáról üresedés esetén szintén jelentkezési sorrendben tudjuk csoportjainkba felvenni a növendékeket. Ide kattintva lehet a csoportba jelentkezni minden iskolaév Augusztus 20.-tól.

acro-icon3

Versenyzői előkészítő csoportok (5-11 év)

 

Versenyző előkészítő csoportot azoknak ajánljuk, akik vagy egy ideje már foglalkoznak akrobatikus tornával, vagy akiknek van hasonló sportágban jártasságuk. Nem szükséges ebbe a csoportba való jelentkezéshez akrobatikus tornai múlttal rendelkezni, elegendő, ha valaki aktívan végzett már korábban valamilyen mozgást és jó mozgáskoordinációval rendelkezik. Edzést heti két alkalommal tartunk két helyszínen Újbudán és Békásmegyeren.  A csoportokat jelentkezési sorrend szerint töltjük fel. Ha betelt egy csoport pótjelentkezésre van már csak lehetőség. Erről a listáról üresedés esetén szintén jelentkezési sorrendben tudjuk csoportjainkba felvenni a növendékeket. Ide kattintva lehet a csoportba jelentkezni Augusztus 20.-tól. A csoportba felmérést követően vesszük fel az új tanítványokat.

acro-icon2

Iskolás  tanfolyami csoport 9 éves kortól

 

Ebbe a csoportba várjuk jelentkezését akrobatikus torna, vagy egyéb más torna múlttal rendelkező tornászok jelentkezését. Szerdán és pénteken 17:30-19:00 között Újbudán tartjuk az edzéseket.  A csoportokat jelentkezési sorrend szerint töltjük fel. Ha betelt egy csoport pótjelentkezésre van már csak lehetőség. Erről a listáról üresedés esetén szintén jelentkezési sorrendben tudjuk csoportjainkba felvenni a növendékeket. Ide kattintva lehet a csoportba jelentkezni minden iskolaév Augusztus 20.  és   Június 1. között.

Rólunk mondták

 László Zsolt
László Zsolt

Kislányunk már alig várja a keddeket és csütörtököket, hogy újabb gyakorlatokat tanulhasson meg...

 Kis Rita
Kis Rita

Nagyon ígéretes egyesület indulásának lehetünk szemtanúi, két profi lány kezdeményezésében...