Csoportok

acro-icon4

Óvodás csoport 4-6 éveseknek

 

Edzés heti kétszer van kedden és csütörtökön 17:00-18:00 között a Pais Iskolában és heti kétszer hétfőn és pénteken 16:30-17:30 között a Csupa Csodaház Óvodában.  A csoportokat jelentkezési sorrend szerint töltjük fel. Ha betelt egy csoport pótjelentkezésre van már csak lehetőség. Erről a listáról üresedés esetén szintén jelentkezési sorrendben tudjuk csoportjainkba felvenni a növendékeket. Ide kattintva lehet a csoportba jelentkezni minden iskolaév Augusztus 20.  és   Június 1. között.

acro-icon3

Kisikolás csoport 6-9 éveseknek

 

Közép haladó csoportot azoknak ajánljuk, akik vagy egy ideje már foglalkoznak akrobatikus tornával, vagy akiknek van hasonló sportágban jártasságuk. Nem szükséges ebbe a csoportba való jelentkezéshez akrobatikus tornai múlttal rendelkezni, elegendő, ha valaki aktívan végzett már korábban valamilyen mozgást és jó mozgáskoordinációval rendelkezik. Pais edzőteremben Kedden és Csütörtökön tartjuk az edzéseket. A csoportokat jelentkezési sorrend szerint töltjük fel. Ha betelt egy csoport pótjelentkezésre van már csak lehetőség. Erről a listáról üresedés esetén szintén jelentkezési sorrendben tudjuk csoportjainkba felvenni a növendékeket. Ide kattintva llehet a csoportba jelentkezni minden iskolaév Augusztus 20.  és   Június 1. között.

acro-icon2

Iskolás csoport 9 éves kortól

 

Ebbe a csoportba várjuk jelentkezését akrobatikus torna, vagy egyéb más torna múlttal rendelkező tornászok jelentkezését. Hétfőn és pénteken 17:30-18:30 között Budakalászon tartjuk az edzéseket.  A csoportokat jelentkezési sorrend szerint töltjük fel. Ha betelt egy csoport pótjelentkezésre van már csak lehetőség. Erről a listáról üresedés esetén szintén jelentkezési sorrendben tudjuk csoportjainkba felvenni a növendékeket. Ide kattintva lehet a csoportba jelentkezni minden iskolaév Augusztus 20.  és   Június 1. között.

Rólunk mondták

 László Zsolt
László Zsolt

Kislányunk már alig várja a keddeket és csütörtököket, hogy újabb gyakorlatokat tanulhasson meg...

 Kis Rita
Kis Rita

Nagyon ígéretes egyesület indulásának lehetünk szemtanúi, két profi lány kezdeményezésében...