Oktatók

Vincze Borbála

Vincze Borbála

Mottóm: kitartás meghozza gyümölcsét!

Tizennégy évig versenyeztem az FTC színeiben mint akrobatikus tornász , ebből 5 évig a nemzeti válogatott tagjaként női hármas kategóriában. Ennek a sportágnak csupa pozitív hatása volt az életemre. Amellett hogy szuper társasgágban töltöttem a fárasztó, kemény edzéseket , segített megtanítani koncentrálni, csapatban dolgozni, az időmet beosztani…

Bemutatkozás

  • Okleveles szakedző
  • Torna edző

Szabó Lilla

Szabó Lilla

Mottóm: a kemény munka meghozza gyümölcsét!

6 évig versenyszerűen Aerobicoztam csapatban. Ennek köszönhetően megtanultam mit jelent kitartani és küzdeni a célokért és,hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét.

Bemutatkozás

  • Torna edző

 
Szabados Viktória

Szabados Viktória

Mottóm: aki mer az nyer!

Tapasztalataim alapján, a 15 év versenysport, valamint a TF elvégzésének segítségével igyekszem átadni megszerzett tudásom a következő generáció számára a mozgás örömére alapozva.

Bemutatkozás

  • Torna edző

Hetési Violetta

Hetési Violetta

Mottóm: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.

A sport rengeteget pozitívumot adott nekem. Megtanított többek között a fegyelemre, kitartásra, csapatmunkára, valamint a kudarcok feldolgozására. A sportnak köszönhetően rengeteg helyre eljutottam és életre szóló élményeket szereztem.

Bemutatkozás

  • Okleveles szakedző
  • Torna edző

&nbsp
Zoltay Fruzsina

Zoltay Fruzsina

Mottóm: ép testben ép lélek!

7 éves korom óta az életem szerves részét képezi a mozgás, leginkább, amelyhez zene is párosul: 15 évig aerobikoztam, egyéni és csoport kategóriában is versenyeztem, 14 évig néptáncoltam és 10 évig szertornáztam. A célom mindenkinél a mozgás szeretetének átadása, kicsiknél a mozgásigény fenntartása, nagyoknál pedig a sport által közvetített értékek tudatosítása, azoknak a hétköznapi életbe történő átültetése.

Bemutatkozás

  • Torna edző

Rólunk mondták

 László Zsolt
László Zsolt

Kislányunk már alig várja a keddeket és csütörtököket, hogy újabb gyakorlatokat tanulhasson meg...

 Kis Rita
Kis Rita

Nagyon ígéretes egyesület indulásának lehetünk szemtanúi, két profi lány kezdeményezésében...