Légtorna a Balance Torna Centerben

Aerial Classes at the Balance Gym

Gyere és szeress bele te is a repülésbe, és emeld az akrobatikus képességeidet egy következő szintre! Ezen a 90 perces órán kipróbálhatod a "hammock"-ot, a karikát és a "tissue"-t. Előképzettség nem szükséges! Ismerd meg a mászásokat, wraps and drops, miközben fejleszted az erő- és állóképességedet, növeled a rugalmasságod és az önbizalmadat. Az órákat Georgina Cassels és Zetelaki Réka tartja.
Fall in love with flying and take your acrobatic skills to the next level! This 90min class will get you flying on Hammock, Hoop and Silks. No prior experience needed! Learn climbs, wraps and drops while developing new strengths and increasing flexibility and confidence. Classes will be taught by Georgina Cassels & Réka Zetelaki.
       Részletek
 • 2019 septemberétől minden szombaton
 • 09:00–10:00 óra között: 9–12 éveseknek
 • 10:00–11:00 óra között: 5–8 évesek számára
 • 11:00–12:00 óra között: 13 év felettieknek
 • Alkalmanként 3 000 Ft
 • A Balance ATC tornászainak 2 500 Ft/alkalom
 • Egyhavi bérlet: 10 000 Ft (visszafizetés nélkül).
 • Fizetni csak átutalással lehetséges! Készpénzes fizetésre nincs lehetőség.
       Details
 • Every Saturday starting from September 2019
 • 09–10.00 am : 9–13 years
 • 10.00–11am: 5–8 years
 • 11.00–12am: 13+ years
 • 3 000 HUF/session
 • 2 500 HUF/session for Balance ATC members
 • Monthly fee (without pay back): 10 000 HUF
 • You can only pay by bank transfer!

Georgina Cassels

Georgina Ilona Cassels egy kortárs cirkuszi művész, aki levegő akrobatikára (légtornára) szakosodott.  Budapesten, Magyarországon szabadúszó előadóként és tanárként dolgozik, és hatalmas tapasztalatot szerzett  a Circus Suburbia (UK) és a Firebirds Productions (HU) vállalati és különleges rendezvényein.  Georgina Ilona együttműködik a Gaia Santuccio-val, együttesen pedig a RollMeKnot alapítói, ami egy kortárs (légi)kötél duó.  Georgina Ilona (légi) kötelet használ a művészi kifejezés és fejlődés módjaként, fizikai nyelvet teremtve a levegőben, időtlen megjelenéssel és mozgásminőséggel rendelkezik bármilyen légi szeren.

Kövesd Georginát az interneten,
az általa kezeld oldalakon!

About Georgina

Georgina Ilona Cassels is a contemporary circus artist specialised in aerial arts. Based in Budapest, Hungary and working as a freelance aerial performer and teacher, She has experience in corporate and special events with Circus Suburbia (UK), and Firebirds Productions (HU).

Georgina is in collaboration with Gaia Santuccio, together they are the founders of RollMeKnot, a contemporary aerial rope duo. She uses aerial rope as a way of artistic expression and development, creating a physical language in the air, she has a timeless look and quality of movement whilst on any aerial apparatus.

Dicover every official social network
accounts belonging to Georgina!
Zetalaki Réka

Zetelaki Réka légtánc tanárként dolgozik Budapesten. Néhány évvel ezelőtt amatőrként kezdte a légi sportot, eredetileg újságíróként dolgozott. Hála lelkesedésének és szeretetének a légakrobatika iránt nem állt meg: európai és hazai versenyeken vett részt, majd sportoktatói végzettséget szerzett. Egy évig utazott és dolgozott Közép- és Dél-Amerikában a légtánccal, ez az élmény adott neki motivációt és jó példát arról, hogyan működhet a légtánc közösségben. Ezt szeretné megvalósítani a csoportjaival otthon is: a tanulás és tanítás mellett a közös kreatív és vidám alkotást.

Réka Zetelaki works as an aerial teacher in Budapest. A few years ago Reka started aerial arts as an amateur, originally working as a journalist. But aerial arts soon became her love and passion, she didn’t stop. She attended to european and national championships, and achieved a sport teacher degree. She has traveled across South America, an experience that gave her the motivation and good example to practice aerial arts within a community environment. Reka adds “that is what I am trying to create with my groups and I am open to share, to learn and to create together!

A kurzusokat csak banki átutalással lehet fizetni, készpénzes fizetésre nincs lehetőség!
You can only pay by bank transfer!

Információk a banki utaláshoz

Details for the payment

Bank: Unicredit Bank (Unicredit Spektranet)
Számlaszám/Account Number: 10918001-00000092-08330003
Kedvezmenyezett/Beneficiary Name: Balance ATC
Megjegyzés/Note: jelentkező neve/name – a választott hónap vagy nap/choosen month or day – légtorna/aerial class

Csatlakozz még ma csapatunkhoz és legyél tagja egy dinamikus közösségnek!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Scroll to Top